Două dosare penale în cazul deputatului Bălășoiu - Focus Prima TV

Două dosare penale în cazul deputatului Bălășoiu

Au fost deschise două dosare penale în cazul deputatului Bălășoiu. Unul pentru act sexual cu un minor și celălalt pentru viol. Scandalul sexual ia amploare și pare să se extindă tot mai mult către mai marii Bisericii! O nouă înregistrare audio, publicată de jurnaliștii de la Gândul, sugerează că deputatul ar fi avut o legătură și cu șoferul lui Teodosie, iar înalta față bisericească și-ar fi dorit răzbunare. Arhiepiscopia Tomisului dezminte acuzațiile și vorbește despre calomnie. O pozitie similară vine și de la Episcopia Tulcii, după ce numele Preasfințitul Visarion a fost pomenit în discuțiile dintre călugărul amant și un tânăr pe nume Cristi.

În înregistrarea publicată de Gândul, ar fi călugărul-amant al deputatului și un tânăr pe nume Cristi. Cei doi comentează imaginile și informațiile apărute în spațiul public.

În convorbirea celor doi este adus în discuție în repetate rânduri și un minor, despre care ambii spun că s-ar fi întâlnit cu deputatul Aurel Bălșoiu. Tănărul cu care discută călugărul recunoaște că în trecut ar fi fost apropiat de un minor.

În discuție apar numele Arhiepiscopului Tomisului, Teodosie, și al Episcopului Tulcii, Visarion Bălțat.

Arhiepiscopia Tomisului dezminte informațiile. Și Episcopia Tulcii a venit cu o reacție.

Călugărul amant ar fi Cristi Călin, un tânăr exclus din monahism și două facultăți de Teologie, susțin reprezentanții celor două episcopii vizate de acuzații.

Total
2
Shares
Total
2
Share