Drama lui Nicuşor, copilul găsit la 24 ore de la dispariţie. „Nici la poartă să se joace cu copiii nu-l lăsau“ – Focus Prima TV

Drama lui Nicuşor, copilul găsit la 24 ore de la dispariţie. „Nici la poartă să se joace cu copiii nu-l lăsau“

Adevarul

Nicuşor Lincă, un băiat de 15 ani care a dispărut în cursul zilei de miercuri, 7 aprilie 2021, dintr-un sat din Olt, fiind găsit astăzi în locuinţa unei doamne de pe teritoriul localităţii, trecea printr-o dramă de care profesorii lui au aflat târziu şi au încercat să intervină vorbind cu părinţii.

UPDATE: Băiatul a fost găsit la aproximativ 24 ore de când a plecat de acasă lăsându-le părinţilor lui un bilet în care le explica faptul că nu se simte iubit şi că va pleca la „cineva“. A fost găsit în locuinţa unei femei, tot pe raza localităţii Bîrza, însă nu va fi dus acasă, a declarat adjunctul IPJ Olt, cms. şef Cristian Rădoi, ci va fi anunţată Protecţia Copilului, pentru că minorul nu mai vrea să se întoarcă în familie.

Mai mult, Nicuşor ar vrea să fie încredinţat femeii la care a avut curaj să se refugieze atunci când nu a mai suportat tratamentul părinţilor săi. Ştirea iniţială: Dirigintele copilului care este elev în clasa a IX-a, la o clasă de învăţământ dual a participat încă de ieri la căutări, iar în această dimineaţă a revenit la Bîrza. Copilul dispărut mai are în localitate alţi patru colegi de clasă, însă nici aceştia nu ştiau foarte multe despre Nicuşor, pentru că băiatului i se interzicea să părăsească curtea.

Total
0
Shares
Total
0
Share