Dramă trăită de o mamă din Statele Unite – Focus Prima TV

Dramă trăită de o mamă din Statele Unite

May 31, 2020, Washington Dc, Washington DC, United State of America: People leave a wake of destruction as they are forced away from Lafayette Park in Washington DC. Protests in D.C. carry into the night, with more than 1,000 at Lafayette Park near the White House. Protesters are out nationwide after the killing of George Floyd by Minneapolis police. DC Metro police, secrete service police and Park police eventually pushed the protesters out of the park and into the streets of D.C.,Image: 524213234, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Un bebeluș din orașul american Houston se luptă să supraviețuiască după ce a fost împușcat în cap de polițiști. Este declarația emoționantă pe care a făcut-o mama copilului, care trăiește o adevărată dramă. Nefericitul eveniment s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, în timp ce forțele de ordine urmăreau suspectul unui jaf.

Imaginile șocante au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere de la o benzinărie, în timp ce mama băiețului își alimenta mașina. Copilul în vârstă de un an se afla pe bancheta din spate a vehiculului atunci când un bărbat a urcat în mașina femeii și i-a cerut autoturismul. Chiar în acel moment, mai multe echipaje de poliție au apărut la fața locului și au început să tragă cu focuri de armă asupra mașinii.

Deoarece bărbatul a refuzat să arunce arma pe care o avea în dotare, polițiștii au tras câteva focuri de armă spre el. Suspectul a decedat, însă a fost împușcat și bebelușul în urma schimbului de focuri. Avocatul mamei copilului condamnă modul de acționare al autorităților și susține că eroarea pe care aceștia au comis-o este una de neiertat.

În acest moment, bebelușul se află internat în spital și nu poate respira pe cont propriu. Micuțul este intubat și mai este ținut în viață doar de către aparatele la care este conectat. Ofițerul care a împușcat copilul a fost mutat în alt departament până când investigațiile în acest caz vor fi finalizate.

Total
0
Shares
Total
0
Share