Droguri, flagrant, trei bărbați arestați – Focus Prima TV

Droguri, flagrant, trei bărbați arestați

Trei bărbaţi au fost arestaţi pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, doi dintre aceştia fiind prinşi în flagrant de poliţişti după ce au preluat un colet cu droguri trimis din străinătate, a informat, vineri, Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Tulcea.

“La data de 03.02.2021, procurorii DIICOT Tulcea au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de trei inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc, fără drept. În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada luna august 2020 – luna februarie 2021, inculpaţii au comercializat droguri de risc şi de mare risc către consumatori de pe raza municipiului Tulcea. (…) La data de 04.02.2021, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o durată de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al DIICOT Tulcea.

Potrivit sursei citate, în 3 februarie, doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant, după preluarea, din Constanţa, a unui colet de la o societate de transport internaţional de persoane şi mărfuri, care conţinea 940 grame de Cannabis, 200 grame de Rezină de cannabis şi 500 grame de amfetamină sub formă de substanţă pulverulentă de culoare bej, presată sub formă de bulgări translucizi (MDMA).

Poliţiştii au efectuat o percheziţie auto şi trei percheziţii domiciliare la locuinţele din Tulcea a celor trei inculpaţi, unde au găsit 28,3 grame de amfetamină sub formă de substanţă pulverulentă de culoare bej, presată sub formă de bulgări translucizi (MDMA), 3 grame de cannabis şi 122 de pastile Ecstasy.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul SAS Tulcea.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share