Drulă: La Podul de la Brăila lucrările merg din plin, dar la drumurile expres de legătură nu au început încă/ Nu am găsit autorizaţia de construire emisă/ Am cerut urgentarea – Focus Prima TV

Drulă: La Podul de la Brăila lucrările merg din plin, dar la drumurile expres de legătură nu au început încă/ Nu am găsit autorizaţia de construire emisă/ Am cerut urgentarea

Ministrul Transporturilor, Cătălin drulă, anunţă, vineri, că la Podul de la Brăila lucrările merg din plin, dar la drumurile expres de legătură nu au început încă. Ministrul afirmă că autorizaţia de construire a acestor drumuri nu a fost emisă şi a cerut urgentarea demersurilor.

”Pe final de săptămână, o filmare cu Podul de la Brăila. O lucrare spectaculoasă, un pod suspendat cu lungime totală de 1974m şi deschiderea principală de 1120m. Cele două turnuri vor avea aproape 200m înălţime. La pod lucrările merg din plin, dar la drumurile expres de legătură care au aprox. 21 km lungime în total (şi care sunt necesare pentru folosirea podului) nu au început încă. Nu am găsit autorizaţia de construire pentru aceste drumuri emisă când am venit în minister”, a scris, vineri, pe Facebook, Cătălin Drulă. 

Acesta anunţă că a fost constituită o echipă de lucru şi, în ultimele săptămâni, au fost finalizate exproprierile suplimentare, iar săptămâna această a fost emisă de Agenţia de Mediu şi decizia privind acordul de mediu. 

Total
0
Shares
Total
0
Share