Drulă spune că Ministerul Transporturilor, în mandatul său, nu a avut legătură cu articolul privind interceptarea conversaţiilor pe WhatsApp - Focus Prima TV

Drulă spune că Ministerul Transporturilor, în mandatul său, nu a avut legătură cu articolul privind interceptarea conversaţiilor pe WhatsApp

Deputatul USR Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, afirmă că în mandatul său ministerul nu a avut nicio legătură “cu vreo paternitate” asupra articolului de lege prin care s-ar permite interceptarea conversaţiilor de pe WhatsApp, Telegram şi Signal.

“Afirmaţiile fostului premier Cîţu sunt mincinoase, aşa cum ne-a obişnuit. Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii în mandatul lui Cătălin Drulă nu are nicio legătură cu vreo paternitate asupra articolului de lege care a suscitat dezbatere în spaţiul public. De altfel, în dosarul acestui proiect de lege, care se poate consulta la https://tiny.cc/CodulComunicatiilor, se poate vedea în expunerea de motive că iniţiatorii proiectului de lege sunt ministrul interimar al Comunicaţiilor, Barna Tanczos, preşedintele ANCOM, Vlad Ştefan Stoica, iar avizatori membrii Guvernului Cîţu, după ieşirea USR de la guvernare”, arată Drulă, într-o declaraţie transmisă presei.

Precizările vin după ce preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, referitor la proiectul privind comunicaţiile electronice, că a primit toate avizele, inclusiv de la CSAT şi că acesta este necesar pentru demararea licitaţiilor 5G.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share