Drumuri închise în județul Constanța – Focus Prima TV

Drumuri închise în județul Constanța

Este vreme severă în sud-estul țării. Zăpada a pus stăpânire pe Capitală şi alte 4 judeţe, care sunt sub cod galben de viscol. Sunt restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din aceste zone iar in judeţul Constanţa, aflat sub cod portocaliu, traficul a fost închis total pe toate drumurile nationale si judetene. Drumarii au scos pe şosele toate utilajele şi au împrăștiat material antiderapant. Și trenurile circulă în condiții de iarnă.

În județele Constanța și Tulcea, din cauza viscolului și a vizibilității reduse, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone pe anumite tronsoane de pe DN 22 şi DN 22A Hârșova Topolog.

În cursul nopții utilajele au imprăştiat material antiderapant.

Din cauza vremii extreme, la Corbu, în județul Constanța, polițiștii au ajutat o femeie însărcinată care avea contracții să ajungă la Spitalul Judetean. Au format un mic convoi, pentru a o transporta la intrarea în localitate.

Drumul Constanta Tulcea este blocat din cauza viscolului. Vantul sufla cu putere si aduce zapada de pe camp direct pe sosea. Politia a organizat filtre si nu îi mai lasă pe soferi să treacă spre comuna Tariverde. Pe DN 22 , chiar la intrarea in localitate, un TIR a ramas inzapezit si a blocat circulaţia Coloana de maşini s+a intins pe mai mult de 1 kilometru. Traficul se desfășoară în condiții de iarnă şi pe A2, București
Constanța, unde s+a depus un strat consistent de zăpadă. Din fericire, vremea rea nu a dus la producerea de accidente.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.

Și în județul Galați se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile naționale și județene. Azi noapte, când s-a pornit viscolul, drumarii au iesit imediat cu utilajele pentru a le mentine deschise.

La Rânca, în județul Gorj, viscolul este atât de puternic încât nu se poate urca. Utilajele de deszăpezire îii însoțesc pe turiștii care au avut curajul să se aventureze în zonă cu mașinile.

Şi traficul feroviar a fost serios afectat de vremea rea. CFR Calatori a oprit în gări 25 de trenuri. Cele mai multe mergeau din Capitală spre dinspre Galaţi şi Constanţa şi retur precum şi pe ruta Constanţa – Tulcea.

Și la sud de Dunăre iarna face probleme. Ministerul Afacerilor Externe a transmis o informare de călătorie celor care tranzitează sau intenționează să călătorească în Bulgaria, unde o porțiune însemnată a țării va fi afectată de ninsori abundente.

Total
0
Shares
Total
0
Share