DSP Iaşi a făcut plângere penală pe numele Dianei Şoşoacă. „A blocat intrarea în centrul de vaccinare” - Focus Prima TV

DSP Iaşi a făcut plângere penală pe numele Dianei Şoşoacă. „A blocat intrarea în centrul de vaccinare”

Sâmbătă, 4 septembrie, în centrul de vaccinare amenajat în comuna ieşeană Răchiteni nu s-a imunizat nimeni. Vina i-ar aparţine, potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică din Iaşi, doctorului Vasile Cepoi şi senatoarei Diana Şoşoacă.

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a făcut plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte pe numele Dianei Şoşoacă, după ce senatoarea, însoţită de mai mulţi protestatari, au blocat activitatea unei caravane de vaccinare anti-COVID.   Astfel, din cauza scandalului care s-a iscat în comuna ieşeană Răchiteni, caravana de vaccinare trimisă de la Iaşi s-a întors fără să imunizeze ieşenii care erau înscrişi pe listă. Răchiteni are cea mai mare incidenţă de infectări din judeţul Iaşi.   

„Avem probleme, ultima situaţie nedorită este intervenţia doamnei senator Şoşoacă la Răchiteni, care a blocat o acţiune de vaccinare a persoanelor care şi-au exprimat această dorinţă, prin prezenţa ei cu un grup mai mare de oameni care nu le-a permis acestora să intre să se vaccineze. Din păcate, este o acţiune ilicită”, explică doctorul Vasile Cepoi, director DSP Iaşi. 

Total
0
Shares
Total
0
Share