DSP propune măsuri stricte – Focus Prima TV

DSP propune măsuri stricte

playtech

Capitala a depășit astăzi pragul critic de 6 infectări la mia de locuitori, cel la care ar urma să se instituie carantina. 6.22 este indicele transmis de DSP. Au fost din nou ședințe pe bandă rulantă și ne așteptam cu toții ca autoritățile să anunțe dacă instituie sau nu carantina. Până la această oră nu a fost anunțată o decizie oficială. Tot ce știm este că premierul nu doreste un lockdown, prefectul cere restricții noi, iar ministrul Sănătății spune că nu exclude nimic. Surse guvernamentale spun că cel mai probabil vom avea restricții de weekend.

Premierul nu dorește însă un lockdown în Capitală. Mai mult, va discuta cu cei din Ministerul Sănătății înainte de a se lua o decizie care va afecta viața a milioane de oameni.

Și Ministrul sănătății a renunțat la ideea carantinei. Vlad Voiculescu își dorește ca sărbătorile pascale să fie și pentru bucureșteni … așa cum se cuvine.

Mâine, după ce vor propunerile privind carantinarea vor fi analizate, autoritățile vor anunța dacă se va impune sau nu carantina în Capitală.

Total
0
Shares
Total
0
Share