Dublă campioană la doar 14 ani - Focus Prima TV

Dublă campioană la doar 14 ani

La doar 14 ani este un competitor de temut în cele mai importante concursuri de echitaţie. În România la categoria ei de vârstă, aproape că nu are rival și este hotărâtă să își depășească limitele, chiar dacă asta înseamna multe ore de muncă și sacrificii. Constănțeanca Ema Butucă este dublă campioană balcanică la echitație și dovada că o pasiune din copilărie poate deveni un vis împlinit, dacă există ambiție!

Povestea incepe în urmă cu 8 ani. Pe vremea când Ema era o fetiță ca oricare alta, poate chiar mult prea timidă și aparent fără nicio pasiune. Părinții au încercat să îi îndrepte pașii către diverse activități artistice și sportive, însă Ema nu a fost atrasă de niciuna. Până când a mers împreună cu o prietenă la o lecție de echitație. A fost ,,dragoste la prima vedere”.

De atunci şi până în prezent a câştigat cupă după cupă şi astfel a ajuns să fie una dintre cele mai de temut adversare la categoria ei de vârstă. Ca să ajungă însă aici a fost nevoie de multe ore de antrenament. Nu regretă drumul ales, chiar dacă asta a însemnat sacrificarea timpului pe care ar fi putut să îl petreacă la joacă.

Emma este dublă campioană balcanică, cel mai tânăr câştigător al unei etape de GRAND Prix de seniori la vârsta
de 14 ani şi singurul junior câştigător până în prezent al cupei Eqvestria, ediţia 2021.

Tatăl Emei i-a cumpărat caii din România și Germania și a construit chiar si o bază sportivă în care se antrenează. Iar acum fetița are vise mari.Vrea să pună România pe harta concursurilor de echitaţie. Acum se pregăteşte intens pentru Campionatele Europene din Portugalia, de unde speră să vină cu cea mai strălucitoare medalie.

Total
0
Shares
Total
0
Share