Dulapuri pline și frigidere aproviozionate la Casa Albă! Așa au fost aștepți soții Biden. – Focus Prima TV

Dulapuri pline și frigidere aproviozionate la Casa Albă! Așa au fost aștepți soții Biden.

Personalul de la Casa Alba a fost ca un furnicar zilele acestea. Nimeni nu a stat o clipă, totul trebuia pus la punct până la cel mai mic detaliu.

În mica pauză dintre plecarea lui Donald Trump și a Melaniei Trump de pe bulevardul Pennsylvania și înaintea sosirii președintelui Joe Biden, angajații se pregăteau febril pentru primirea noii familii prezidențiale.

Din informațiile reporterilor CNN se pare ca soții Biden își vor petrece prima noapte de mandat la Casa Albă și toată lumea făcea tot posibilul ca fiecare colț al clădirii să fie curățat ca la carte, mai ales că trecem prin pandemia de Covid-19.

Între timp, cu o zi atât de încărcată, Joe Biden nu trebuie să își facă griji pentru hainele ce urmează se le poarte sau pentru ce va avea la cină. Toate aceste amănunte au fost deja puse la punct și au fost rezolvate. “Frigiderul a fost aprovizionat cu mâncărurile lor preferate” a remarcat un reporter CNN care deasemenea a menționat că toate lucrurile soților Biden au fost deja mutate în dulapurile de la Casa Albă.

Sursa: CNN

Total
0
Shares
Total
0
Share