După ce se termină controlul de le Ministerul Sănătăţii vom decide dacă îl chemăm pe Voiculescu la audieri - Focus Prima TV

După ce se termină controlul de le Ministerul Sănătăţii vom decide dacă îl chemăm pe Voiculescu la audieri

Nelu Tataru, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, ia parte la sedinta comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus, la Ministerul Sanatatii, luni 27 ianuarie 2020, in Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele Comisiei pentru sănătate din Camera Deputaţilor, Nelu Tătaru, a declarat marţi că după analiza Corpului de control al premierului pe tema publicării datelor despre testări şi vaccinări se va decide dacă ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, va fi chemat la audieri în Parlament pe acest subiect.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă intenţionează să îl cheme pe Voiculescu la audieri în comisie în urma publicării de către Ministerul Sănătăţii a datelor despre testări şi vaccinare, Tătaru a spus: “Şi noi avem anumite sesizări în acest sens, dar, după cum ştiţi, este Corpul de control al prim ministrului la Ministerul Sănătăţii. După ce se va termina acest control vom avea şi noi o evaluare şi vom decide dacă îl chemăm la comisie”.

Nelu Tătaru a menţionat că un consilier onorific nu poate avea acces la parole care aparţin unui secretar de stat, pentru că un astfel de consilier “are alte atribuţii” şi “nu are o fişă de post”.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share