După faptă și răsplată – Focus Prima TV

După faptă și răsplată

Faptele bune nu rămân, în cele din urmă, nerăsplătite. Este și cazul unei tinere din Statele Unite, care a găsit peste 40 de mii de dolari într-un pulover, în timp ce sorta haine donate pentru persoane nevoiașe. După ce i-a returnat banii celui care îi pierduse, a fost recompensată.

Femeia lucrează la un centru de donații din statul american Oklahoma și se ocupă de sortarea hainelor pentru nevoiași. În timp ce își desfășura activitatea, femeia a găsit 42 de mii de dolari în buzunarul unui pulover adus de la unul dintre donatori. Inițial, femeia a crezut că acolo se aflau cărți.

Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia a început căutările celui care și-a pierdut banii. Aceasta a declarat că a vrut să-i dea un exemplu pozitiv fiicei sale în vârstă de șase ani și să îi arate importanța calității de a fi un om onest.

În cele din urmă, banii au ajuns înapoi la persoana care îi pierduse. Deși a vrut să-și păstreze anonimatul, bărbatul a ținut cu orice preț să o recompenseze pe aceasta, în semn de mulțumire pentru gestul făcut. Proprietarul a fost cel care i-a înmânat o mie de dolari, din partea bărbatului. Vizibil emoționată, femeia a izbucnit imediat în lacrimi.

Femeia a spus că va folosi suma de bani primită pentru a-i organiza fetiței sale o petrecere cu ocazia zilei de naștere din luna iulie.

Total
0
Shares
Total
0
Share