După mâncare, mișcare - Focus Prima TV

După mâncare, mișcare

Luna ianuarie este cea în care pragul sălilor de fitness este călcat de mai mulți oameni față de restul anului. După
mesele copioase de sărbători, românii caută variante pentru slăbit. Atenție mare, însă! Un corp tonifiat nu apare peste noapte, iar în niciun caz nu folosiți metoda înfometării. Cel mai sigur este să apelați la sfaturile unui profesionist.

Dacă mesele de Crăciun și Revelion au fost îmbelșugate, iar kilogramele în plus deja se fac simțite, nu trebuie să ne încumetăm la un meniu drastic. O spune Alexander, antrenor de fitness și specialist în nutriție. Ideal ar fi să începem cu un plan ne nutriție bazat pe mâncăruri ușoare.

Iar cel mai important, faceți mișcare! Dacă nu sunteți obișnuiți să alergați, începeți ușor cu 15-20 de minute pentru primele 5 zile, după care măriți timpul. Pe Diana am găsit-o în sala de fitness chiar în a doua zi a
anului. Face sport tot timpul, așa că mesele copioase nu se resimt

Și zonele pentru mișcare în aer liber au fost pline în a doua zi a anului. Soții Anton și Felicia au ieșit la ping pong. În fiecare zi fac mișcare și spun că doar prin sport reușesc să își mențină imunitatea ridicată.

Ioan a reușit să dea jos, prin sport, câteva zeci de kilograme. Așa că nu contează ce zi e în calendar, face mișcare
întotdeauna.

Iar cum vremea a fost neobișnuit de caldă, mersul cu bicicleta sau plimbările lungi pe jos s-au potrivit perfect unei zile de weekend.

Total
0
Shares
Total
0
Share