Echipele de căutare au detectat semnale care pot proveni de la cutia neagră a avionului prăbuşit în Indonezia – Focus Prima TV

Echipele de căutare au detectat semnale care pot proveni de la cutia neagră a avionului prăbuşit în Indonezia

Echipele de căutare a avionului prăbușit sâmbătă în mare la scurt timp după decolare au detectat semnale care ar putea proveni de la cutia neagră a aparatului de zbor, scrie Mediafax, care preia Reuters. Până acum, au fost recuperate părţi de corpuri umane şi piese ale avionului.

Semnalele care ar putea proveni de la cutia neagră a avionului prăbuşit în mare sâmbătă, la scurt timp după ce a decolat din capitala Jakarta, au fost detectate duminică, în Indonezia, scrie Reuters.

„Am detectat semnale în două puncte. Aceasta ar putea fi cutia neagră”, a declarat şeful agenţiei de căutare şi salvare din Indonezia.

De asemenea, au fost recuperate şi părţi de corp uman şi piesele despre care se suspectează că a fi ale avionului prăbuşit.

Avionul Boeing 737-500, cu 62 de pasageri şi echipaj, se îndrepta spre Pontianak, în vestul Kalimantanului, înainte ca acesta să dispară sâmbătă de pe ecranele radar, la patru minute după decolare.

Total
0
Shares
Total
0
Share