Elev bătut la școală, încătușat de polițiști - Focus Prima TV

Elev bătut la școală, încătușat de polițiști

Și este anchetă și într-o școală din Bihor după ce trei elevi au venit băuți la ore și s-au luat la bătaie! Pentru a-i putea calma, profesorii au cerut ajutorul polițiștilor. Unul dintre elevi însă, nu s-a oprit nici la apariția agenților. Iar aceștia au fost nevoiți să-l încătușeze. Adolescentul a fost dus la secție și s-a ales cu amendă.

Incidentul a avut loc la o școală din localitatea Hidișelu de Jos. Cei trei adolescenți în vârstă de 14 ani ar fi ajuns beți la ore și au început să devină recalcitranți. Când au ajuns polițiștii, unul dintre băieți a continuat să facă scandal, iar agenții au fost nevoiți să-l pună la pământ și să-l încătușeze.

Adolescentul a fost dus la secție, unde a continuat cu injuriile și comportamentul agresiv. Scandalul a ajuns și în atenția Inspectoratului Școlar Bihor care a deschis o anchetă.

Într-un final, adolescentul recalcitrant a primit o amendă de 1.000 lei. Conducerea școlii a luat deja legătura cu asistentul social care a discutat cu elevul și cu părinții acestuia dar și cu ceilalți elevi din școală pentru a vedea care sunt motivele
care au dus la comportamentului elevului violent.

Poliția a deschis o anchetă pentru a vedea dacă intervenția la fața locului a fost potrivită.

https://youtu.be/TW0NhgmIeZU
Total
0
Shares
Total
0
Share