Elevii care învață de acasă sunt chemați la școală să-și ia cornul și laptele. Cei aflați în scenariul 2 vor primi produsele când se redeschid școlile – Focus Prima TV

Elevii care învață de acasă sunt chemați la școală să-și ia cornul și laptele. Cei aflați în scenariul 2 vor primi produsele când se redeschid școlile

Toți elevii care învață în mediul online sunt chemați la școală pentru a-și ridica cornul și laptele. Anunțul a fost făcut în toate școlile din țară de către Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură.

Conform oficialilor, deși au fost anunțați să învețe de a acasă, din cauza scenariului roșu, elevii sunt chemați să ia laptele și cornul. Această hotărâre a fost adoptată de Guvern în februarie 2021 și a intrat în vigoare pe 3 martie.

Potrivit edupedu.ro, toți directorii de școli au primit din partea Agenției pentru Plăți și Intervenții în Agricultură pe 3 martie, în ziua în care a apărut noua legislație în Monitorul Oficial, acest document oficial. Regulile aplică Programul pentru școli al României, cunoscut sub numele de Programul „cornul și laptele”.

Total
0
Shares
Total
0
Share