Escrocherie de milioane operată de două femei - Focus Prima TV

Escrocherie de milioane operată de două femei

Înselătorie de milioane de lei! Cu asta s-au ocupat două femei din Argeș care au reușit să obțină, fraudulos,
împrumuturi în valoare de 1,7 milioane de lei de la o Casă de Ajutor Reciproc! Cele două se foloseau de sute de adeverințe false ale unor presupuși salariați. În urma perchezițiilor 16 persoane au fost conduse la audieri.

Escrocheria a fost descoperită în momentul în care angajații de la Casa de Ajutor Reciproc și-au dat seama că sumele de bani împrumutate nu sunt înapoiate. Fapt pentru care au anunțat imediat poliția. Anchetatorii au început cercetările și au ajuns, astfel la un cerc de suspecți. Printre ei și două femei din Argeș de 43, respectiv 29 de ani care dețineau o firmă de intermediere credite și care, se pare, că s-ar afla în spatele înșelătoriei.

Pe baza adeverințelor presupușilor salariați, au reușit să obțină nu mai puțin de 85 de împrumuturi de la CAR. Cele două femei au acționat în perioada august-noiembrie 2021, iar complici le-au fost și alte persoane din Pitești și Mioveni.

Sumele obținute de cele două femei de la Casa de Ajutor Reciproc se ridică la peste 1, 7 milioane de lei. 16 persoane au fost conduse la audieri.

Total
0
Shares
Total
0
Share