Etapa de selecţie a piesei care va reprezenta România la Eurovision debutează pe 1 februarie – Focus Prima TV

Etapa de selecţie a piesei care va reprezenta România la Eurovision debutează pe 1 februarie

Etapa de selecţie a piesei interpretate de Roxen care va reprezenta România la concursul Eurovision debutează pe 1 februarie, a anunţat Televiziunea Română.

Roxen, artista aleasă încă de anul trecut să reprezinte România la ediţia cu numărul 65 a Eurovision Song Contest, va merge la Rotterdam cu o nouă piesă.

Eurovision 2021 va avea loc sub sloganul #ealtceva. „Am avut parte de un an cu totul atipic, de foarte multe provocări şi de o competiţie care s-a întins pe aproape doi ani. Însă, în final, ce contează cel mai tare este să fim sănătoşi şi să ne putem revedea cu bine. Aştept şi eu cu nerăbdare să aflu care va fi piesa cu care voi reprezenta România, anul acesta, la Eurovision”, a transmis Roxen într-un comunicat.

Ediţia 2021 a proiectului Eurovision România aduce o premieră în istoria participărilor ţării noastre la concurs, juriul urmând să decidă, până la sfârşitul lunii februarie, piesa pe care Roxen o va interpreta pe scena de la Rotterdam. Această metodă a mai fost folosită de mai multe ţări, cu succes, pentru selecţia piesei, precum câştigătorul ESC 2014, Conchita Wurst – „Rise Like a Phoenix”, câştigătorul celei mai recente ediţii, 2019, Duncan Laurence, cu piesa „Arcade”, Eleni Foureira – „Fuego” (locul al doilea, ESC 2018), Cesár Sampson – „Nobody But You” (locul al treilea ESC 2018) şi Kristian Kostov – „Beautiful Mess” (locul al doilea, ESC 2017).

Total
0
Shares
Total
0
Share