Europa, sub amenințarea valului 5 - Focus Prima TV

Europa, sub amenințarea valului 5

Noul val pandemic obligă autoritățile să înăsprească restricțiile în mai multe state europene! După ce în Austria sa
impus lockdowon-ul pentru nevaccinați, acum guvernul a anunțat noi reguli pentru toată populația. De asmenea, ar putea fi introdusă vaccinarea obligatorie. Noi reguli au fost impuse și în Germania, în Belgia dar și în cea mai vaccinată regiune din lume, Gibraltar.

După ce guvernul austriac a decis impunerea unui lockdown pentru cei nevaccinați, mii de francezi s-au adunat în fața Ambasadei Austriei din Paris pentru a protesta.

După ce a înregistrat cel mai mare număr de cazuri de la începutul pandemiei, guvernul austriac se pregătește pentru o carantină la nivel național, atât pentru nevaccinați cât și pentru cei vaccinați. Două mari orașe au introdus deja această măsură. Și în Germania au fost impuse noi reguli după ce pandemia a scăpat de sub control în ultimele zile.

Măsurile s-au înăsprit și în Gibraltar, regiunea cu cele mai multe persoane vaccinate din lume! Din cauza creșterii ratei de infectare, festivitățile de Crăciun au fost anulate.

O altă țară europeană care e puternic afectată de noul val pandemic e Belgia. Din această cauză, autoritățile au anunțat că masca de protectie rămâne obligatorie și că angajații trebuie să treacă pe cat posibil la telemuncă. Astfel, belgienii vor lucra patru zile pe săptămână de acasă până la mijlocul lunii decembrie.

Total
0
Shares
Total
0
Share