Evaluare psihologică pentru medicii din Timișoara – Focus Prima TV

Evaluare psihologică pentru medicii din Timișoara

Loviți de oboseală dusă la extrem, de stres psihologic și emoțional, dar și de boala care a cutremurat o lume întreagă! Așa au trăit și au muncit luni la rând medicii noștrii, dar și tot personalul sanitar. Mulți au vorbit public despre povara lor, dar nimeni nu le-a ascultat cu adevărat păsul. Pentru prima dată însă după o perioadă atât de grea, cineva s-a gândit să evalueze gradul de epuizare al acestor oameni. Se întâmplă
chiar la Timișoara, unul dintre locurile în care specialiștii au luptat din greu să salveze cât mai mulți oameni. Și tot de aici vor veni și soluții pentru alinarea salvatorilor din linia 1.

28 februarie 2020. Ziua în care cadrele medicale ale Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș din Timișoara au intrat în lupta împotriva virusului SARS-COV 2. În curând se împlinește un an de cand corpul medical dar și cel auxiliar au lucrat continuu pentru a reuși să facă față fluxului mare de pacienți. Primele semne de oboseala au apărut însă în urmă cu câteva luni, dar în ultima perioada …s-au intensificat.

Cei care lucrează în unitatea sanitară spun că efectele se văd nu doar la locul de muncă, ci și acasă, în familie.

Total
0
Shares
Total
0
Share