Eveniment dedicat sărbătoririi Nunţii de Argint a Custodelui Coroanei şi a Principelui Radu, la Palatul Elisabeta - Focus Prima TV

Eveniment dedicat sărbătoririi Nunţii de Argint a Custodelui Coroanei şi a Principelui Radu, la Palatul Elisabeta

Un eveniment dedicat sărbătoririi Nunţii de Argint a Majestăţii Sale Custodele Coroanei şi a Alteţei Sale Regale Principele Radu a avut loc luni în grădina Palatului Elisabeta.

Cu acest prilej a fost lansată cartea “Nunta de argint”, editată de Curtea Veche Publishing, directorul editurii afirmând că volumul reprezintă “o mică bijuterie, despre care se va vorbi foarte multă vreme”.

“Coroana Regală este simbolul cel mai puternic al continuităţii, o continuitate care ajută şi consolidează zi de zi prezentul. Este, cumva, o lansare de carte mult mai emoţionantă decât oricare alta. Şi am avut foarte multe lansări de carte de-a lungul vremurilor, pentru că am reprezentat prin cărţi multe evenimente ale Casei Rgale. Dar, atunci când e vorba despre nuntă, atunci când oamenii îşi unesc destinele, oriunde s-ar întâmpla asta, este mult, mult mai multă emoţie, este foarte multă curiozitate… Şi aşa şi pentru mine această carte este mai specială. Este o mică bijuterie, despre care cred că se va vorbi foarte multă vreme”, a declarat la eveniment directorul Curtea Veche Publishing, Irene Arsene.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share