EXCLUSIV | Un fost jucător de la Dinamo și Rapid, negocieri pentru postul de antrenor la FCSB: “M-am întâlnit cu domnul Becali!” – Focus Prima TV

EXCLUSIV | Un fost jucător de la Dinamo și Rapid, negocieri pentru postul de antrenor la FCSB: “M-am întâlnit cu domnul Becali!”

Dan Alexa (41 de ani) a vorbit, vineri dimineaţă, la Look Sport LIVE, despre momentul în care putea deveni antrenorul celor de la FCSB. În iarna lui 2018, fostul mijlocaş de la Dinamo şi Rapid a avut o discuţie cu Gigi Becali, însă latifundiarul din Pipera a preferat să meargă pe mâna lui Mihai Teja, cel pe care l-a demis după doar şase luni.

Negocierile Becali-Alexa, intermediate de Anamaria Prodan, au avut loc după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia din postura de antrenor principal al FCSB-ului, în decembrie 2018. Dialogul celor doi a rămas, însă, doar la acel stadiu, Becali alegând să meargă pe mâna lui Mihai Teja: “M-am şi întâlnit cu domnul Becali. Acum vreo doi ani, doi ani şi ceva. Înainte de Mihai Teja. Şi nu a fost să fie. L-a ales pe Teja şi asta e. Am discutat aşa, am vorbit despre fotbal, despre viaţă, mi s-a părut un om foarte OK. Dar alegerea lui a fost Mihai Teja”, a declarat Alexa, la Look Sport LIVE.

Total
0
Shares
Total
0
Share