Explozie urmată de incendiu într-un complex – Focus Prima TV

Explozie urmată de incendiu într-un complex

Un incendiu puternic a mistuit un cort amplasat în cel mai mare complex pentru evenimente din Iași. Sala era folosită pentru nunți, baluri sau evenimente caritabile și avea o capacitate de 500 de locuri. Din fericire, nimeni nu se afla în incintă în momentul în care au izbucnit flăcările. Și în Buzău, autoritățile au intrat în alertă după ce un depozit de materiale reciclabile a fost cuprins de flăcări!

Zgomotul puternic al unei explozii urmate de un incendiu a pus în alertă autoritățile de la marginea orașului Iași. Din cauza unui scurtcircuit, un cort amplasat într-un complex de evenimente s-a făcut scurm. Pompierii au intervenit de urgență la fața locului cu 4 autospeciale de stingere.

După zeci de minute în care pompierii s-au chinuit să stingă flăcurile, incendiul a fost lichidat. Din cortul de evenimente nu a mai rămas, însă, nimic. Un incendiu puternic a izbucnit și într-un depozit de materiale reciclabile din Buzău.

Din cauza fumului gros autoritățile locale au emis mesaje RO Alert celor din apropierea zonei. La fața locului au intervenit zeci de pompieri pentru stingerea incendiului care s-a întins pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați.

Pompierii de la ISU Buzău au cerut sptijinul celor de la Brăila, București, Vrancea și Prahova, iar traficul a fost oprit pe drumul județean dintre Buzău și localitatea Maxenu. Autoritățile au deschis o anchetă care va stabili cu exactitate cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Total
0
Shares
Total
0
Share