Falși producători de produse tradiționale: ANSVA a descoperit o carmangerie ilegală care procesa tone de carne în condiții mizere - Focus Prima TV

Falși producători de produse tradiționale: ANSVA a descoperit o carmangerie ilegală care procesa tone de carne în condiții mizere

O carmangerie ilegală a fost descoperită în Vaslui. Tone de carne erau preparate acolo în condiții mizere. Autoritățile au închis afacerea și au dat și o amendă de 20.000 de lei. Inspectorii avertizează să cumpăram carne doar din magazine autorizate și să fim foarte atenți la falșii producători de produse tradiționale.

Mihai Ponea, director general ANSVSA: De pe Facebook s-a sunat la acest fals producător de produse tradiționale și când s-au deplasat inspectorii la fața locului au constatat tone de carne congelată în condiții insalubre. Peste 5 carcase de porc proaspăt sacrificate, necontrolate sanitar-veterinar.

În acest moment a fost închisă și predate informații și către celelalte organe abilitate pentru a se lua măsurile de rigoare ce se impun, pentru că punem în pericol sănătatea publică prin aceste locuri.

Total
0
Shares
Total
0
Share