Familia regală din Dubai reacţionează în cazul prinţesei Latifa: Alteţa Sa este îngrijită acasă, susţinută de familia ei şi de profesionişti din domeniul medical – Focus Prima TV

Familia regală din Dubai reacţionează în cazul prinţesei Latifa: Alteţa Sa este îngrijită acasă, susţinută de familia ei şi de profesionişti din domeniul medical

Familia regală din Dubai a anunţat că prinţesa Latifa primeşte “îngrijiri acasă”, după ce BBC a obţinut filmuleţe în care aceasta acuza faptul că este ţinută ostatică încă din 2018, de când a încercat să fugă din ţară.

“Starea ei continuă să se îmbunătăţească şi sperăm că va reveni la viaţa publică la momentul potrivit”, se arată într-o declaraţie a familiei regale.

“Ca răspuns la informaţiile din mass-media referitoare la Sheikha Latifa, vrem să mulţumim celor care şi-au exprimat îngrijorarea pentru bunăstarea ei, în ciuda ştirilor care, cu siguranţă, nu reflectă poziţia reală. Familia ei a confirmat că Alteţa Sa este îngrijită acasă, susţinută de familia ei şi de profesionişti din domeniul medical”, se arată în declaraţia trimisă prin intermediul ambasadei Emiratelor Arabe Unite de la Londra.

Total
0
Shares
Total
0
Share