Familii întregi, chiar cu bebeluși, ajung în spitale. Un medic avertizează: Vin în ultimul stadiu al bolii. Nu vă jucați cu viața! - Focus Prima TV

Familii întregi, chiar cu bebeluși, ajung în spitale. Un medic avertizează: Vin în ultimul stadiu al bolii. Nu vă jucați cu viața!

Secțiile de terapie intensivă Covid din București sunt pline non-stop, iar tendința este ca la spital să ajungă familii întregi, inclusiv cu bebeluși de o lună, avertizează medicii. Ei trag un semnal de alarmă ca oamenii să vină să se trateze din timp și să nu se joace cu viața lor tratându-se necorespunzător acasă.

Medicii din Capitală sunt din nou în alertă după ce în ultimele zile numărul cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a crescut. În cele trei mari spitale COVID din București – “Matei Balș”, “Victor Babeș” și “Marius Nasta”, locurile la terapie intensivă se ocupă rapid, iar medicii au început să ceară transferul pacienților în alte spitale care mai au paturi libere la ATI.

Mai grav este că, acum, în valul 4, familii întregi, de la bebeluși de o lună până la adolescenți de 16-17 ani, împreună cu părinții lor, au nevoie de internare. Și cei mai mulți sunt nevaccinați.

Medicul Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Capitală, a declarat la Digi24 că secția ATI Covid este iar plină non-stop.

Total
0
Shares
Total
0
Share