Fără mama, începe o viață nouă – Focus Prima TV

Fără mama, începe o viață nouă

La zece zile de la naștere, fetița născută de o mamă infectată cu o formă severă a virusului SARSCOV2 la maternitatea din Galați, a fost externată astăzi. Medicii au decis o intervenție cezariană pentru a salva măcar copilul în condițiile care șansele de supraviețuire ale mamei erau considerabil scăzute de infecția cu noul coronavirus. Acum, tatăl,cere deschiderea unei anchete privind moartea soției sale.

La 10 zile de la naștere, copilul Mirelei Paiu, femeia care s-a stins din cauza infecției cu SARS COV 2, a luată de acasă de cel care este acum unicul său părinte. Bărbatul a fost însoțit la externarea bebelușului de nașul său de cununie.

Acasă pe copilă o asteaptă și sora ei de 5 ani . Din păcate amândouă vor crește fără mamă.

Decesul femeii a survenit la numai 2 zile de la operația de cezariană. Soțul a depus deja o plângere la poliție în care reclamă că partenera sa de viață a fost ucisă de incompetența cadrelor medicale și nu de infecția cu noul coronavirus.

Deocamdată, procurorii așteaptă raportul medico-legal. Totodată, maternitatea din Galați anunță că a deschis o anchetă internă în acest caz.

Total
0
Shares
Total
0
Share