FBI și poliția fac apel la populație pentru identificarea huliganilor de la Congres și oferă recompense de până la 1.000 de dolari – Focus Prima TV

FBI și poliția fac apel la populație pentru identificarea huliganilor de la Congres și oferă recompense de până la 1.000 de dolari

WASHINGTON, DC – JANUARY 06: Protesters supporting U.S. President Donald Trump break into the U.S. Capitol on January 06, 2021 in Washington, DC. Congress held a joint session today to ratify President-elect Joe Biden’s 306-232 Electoral College win over President Donald Trump. Pro-Trump protesters entered the U.S. Capitol building during demonstrations in the nation’s capital. (Photo by Win McNamee/Getty Images)

Biroul Federal de Investigaţii a înfiinţat un site pentru a aduna informaţii, fotografii și înregistrări video cu susţinătorii preşedintelui american Donald Trump care au luat cu asalt Capitoliul la Washington.

„FBI acceptă ponturi şi imagini din media digitale care prezintă acte de revoltă şi de violenţă în clădirea Capitoliului şi în zona din împrejurimi”, a anunţat instituţia pe site-ul său, potrivit Agerpres.

Anchetatorii pot de asemenea profita de dovezile de primă mână constând în fotografii şi filmări postate chiar de autorii asaltului pe social media. Multe dintre feţele lor sunt lesne de recunoscut, întrucât cei mai mulţi au ignorat obligativitatea purtării măştii în contextul pandemiei de coronavirus.

Total
0
Shares
Total
0
Share