FCSB a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru Moruţan! – Focus Prima TV

FCSB a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru Moruţan!

FCSB poate da lovitura, dar nu prin transferul lui Man sau Coman, ci al lui Moruţan. Mijlocaşul este dorit de un club din Arabia Saudită, după cum a declarat impresarul lui. Discuţiile cu Gigi Becali au început, iar în acest moment e vorba de diferenţă în privinţa cererii şi ofertei.

FCSB solicită 15 milioane de euro, în timp ce clubul din Arabia Saudită a oferit, în primă fază, ”doar” 10 milioane de euro. Totul se poate finaliza cu un răspuns afirmativ, la începutul săptămânii următoare. Însă, nu toată suma va rămâne la FCSB, ci o parte va fi redirecţionată către FC Botoşani. Moldovenii mai au 10% din drepturile jucătorului, astfel că vor primi în jur de un milion de euro din suma totală pe care Al Jazira este pregătită să o plătească.

Nici mie nu-mi vine să cred. E o ofertă foarte mare. E posibil să se facă transferul. Un salariu fabulos pentru Oli! Nea Gigi e dispus să negocieze, dânsul vrea 15 milioane de euro. Nu suntem foarte departe. Luni vom avea o discuţie cu cei din Emirate şi cu domnul Becali.  E greu să se plătească sume de 10 milioane pentru un jucător din Europa în acest moment”, a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Moruţan, pentru GSP.

Total
0
Shares
Total
0
Share