Femeia a amenințat polițiștii – Focus Prima TV

Femeia a amenințat polițiștii

Intervenție în forță la Galați, unde o femeie a amenințat că se va răni pe ea însăși și că va arunca obiecte din casă de pe balcon! Pompierii au urcat cu autoscara în apartamentul acesteia, situat la etajul 3, şi le-au deschis uşa poliţiştilor, care au folosit gaze lacrimogene deoarece femeia se îndrepta către ei cu cuţitul. Se pare că aceasta a suferit o cădere nervoasă din cauza decesului mamei sale.

Scandalul, spun vecinii, a început inca din zorii zilei, cand de la balcon au fost aruncate obiecte de uz caznic şi de menaj, precum şi imbracaminte. Oamenii cred ca femeia a cedat psihic în ziua în care se împlinesc 40 de zile de la moartea mamei ei si ar fi trebuit sa aibă loc slujba de pomenire.

Femeia s-a incuiat în casă şi a refuzat sa le deschida agentilor de politie si paramedicilor. Pompierii au folosit scara telescopica si au spart geamul de la o camera alaturata, au patruns in apartament si le-au deschis usa celor care așteptau acolo.

Între timp femeia s-a refugiat in alta camera si, la aparitia oamenilor legii, s-a indreptat amenintator spre acestia, cu cutitul. Nestiind ce are de gand sa faca, politistii au folosit gazele lacrimogene si au imobilizat-o.

Femeia va fi supusa unui test de analize amanunţite și i se va face o evaluare psihiatrică.

Total
0
Shares
Total
0
Share