Femeie răpită în plină stradă – Focus Prima TV

Femeie răpită în plină stradă

A fost alertă de grad zero la Constanța unde un bărbat a răpit o femeie în plină stradă. Poliția a alertat toate echipajele județului Constanța, iar răpitorul a fost prins când încerca să iasă pe la Hârșova. Este din Slobozia, iar victima este concubina lui. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate.

Incidentul a avut loc la intrarea într-un cartier rezidențial din oraș. Femeia se afla în fața unui magazin când bărbatul a oprit mașina, a coborât și a luat-o pe sus. A încercat s-o bage cu forța în autoturism însă femeia în vârstă de 31 de ani a reușit să scape. Asta l-a enervat și mai tare pe răpitor care a coborât din nou, a luat-o iar pe femeie împotriva voinței ei, a băgat-o în autoturism și a demarat în trombă.

Cei doi au fost duși la secție unde au fost audiați câteva ore bune, însă mare le-a fost surpriza polițiștilor să constate că femeia nu vrea să depună plângere împotriva concubinului. Chiar și așa, procurorii au început cercetările în acest caz.

Cei doi sunt din Slobozia și au doi copii, iar oamenii legii spun că nu este prima oara când femeia părăsește domiciliul conjugal din cauza neînțelegerilor cu concubinul.

Total
0
Shares
Total
0
Share