Femeie refuzată la vaccinare: I s-a spus că nu se deschide o doză doar pentru ea, apoi a fost trimisă în altă localitate – Focus Prima TV

Femeie refuzată la vaccinare: I s-a spus că nu se deschide o doză doar pentru ea, apoi a fost trimisă în altă localitate

O femeie care era programată pentru cea de-a doua doză de vaccin a fost anunțată când a ajuns la centrul de vaccinare, că doza ce trebuia să-i fie administrată nu mai este disponibilă. O altă femeie fusese chemată de acasă pentru a fi imunizată cu serul respectiv. Totul, după ce femeia a fost anunţată prin telefon că trebuie să meargă în altă localitate pentru a face rapelul. Dintr-o eroare de comunicare între cele două centre de vaccinare însă, femeia a rămas fără vaccin.

Mama tânărului din imagini a fost programată să facă rapelul la vaccinul anti-COVID la centrul din orașul Baia de Aramă, marţi, puţin după ora prânzului. Femeia a ajuns la vaccinare, dar, surpriză, a fost informată că este singura persoană programată în aceea zi și nu vor deschide o doză doar pentru ea, pentru că ar rămâne alte patru vaccinuri nefolosite. Așa că a fost redirecționată către un centru de vaccinare aflat la 60 de km depărtare, la Strehaia.

Aurelian Burducea, fiul femeii: Mama mea a fost repartizată către centrul din orașul Strehaia, am ajuns în data de 16 martie la centrul din Strehaia, la 2 fără 10. În momentul acela, mama mea a completat formularele propriu-zise, după care asistentele de acolo nu au identificat-o în baza de date.

Total
0
Shares
Total
0
Share