Femeie sechestrată de propriul tată într-un buncăr. Vecinii credeau că locuiește în Canada: „Nu ne-am închipuit că nu locuiește singur” - Focus Prima TV

Femeie sechestrată de propriul tată într-un buncăr. Vecinii credeau că locuiește în Canada: „Nu ne-am închipuit că nu locuiește singur”

Caz revoltător în județul Prahova, unde un bărbat de 70 de ani a fost reținut pentru că și-a ținut sechestrată fiica de 42 de ani într-un adevărat buncăr, separat de restul casei, pe motiv că avea boli psihice. Nu doar că este ilegal, atrag atenția autoritățile, dar a îi izola pe cei care suferă de astfel de afecțiuni le agravează starea, spun medicii. Localnicii din comunitate sunt înmărmuriți: nu stiau absolut nimic despre drama pe care o trăia femeia în camera săpată în pământ, pentru că tatăl său le spunea tuturor că e stabilită în Canada.

Buncărul construit în spatele casei era motiv de laudă pentru pensionarul de 70 de ani, care le spunea localnicilor din comuna prahoveană că vrea să fie pregătit pentru orice. Nici vorbă însă de secretul pe care îl ascundea acolo.

Bărbatul locuiește într-o zonă izolată a comunei, are foarte puțini vecini, iar camera în care își ținea fiica nu este la drum, ci undeva în spatele curții. Așa că nimeni nu a bănuit că fata despre care el spunea că este în Canada este, de fapt, ținută aici sechestrată.

Total
0
Shares
Total
0
Share