Ferma animalelor de terapie – Focus Prima TV

Ferma animalelor de terapie

Restricțiile îi obligă pe tot mai mulți germani să stea în case și să evite contactul cu alte persoane. Deja, mulți suportă cu greu izolarea și distanțarea de rude și prieteni. În sprijinul acestora au venit așa-zișii antrenori de dezvoltare personală, care au inventat programe inedite de relaxare cu distanțare socială. Cum ar fi îmbrățișatul oilor.

O fermă din vestul Germaniei oferă servicii speciale persoanelor deprimate de lunile petrecute în carantină. Cei care doresc să profite de câteva clipe de liniște în natură, în compania animalelor de la fermă se pot înscrie online într-un program.

Sesiunile de socializare cu animalele, în special cu oile, sunt gratuite, dar o donație este oricând binevenită. Iar cei care au trecut prin experiența celor câteva ore la iarbă verede, printre oile blajine care pasc fără griji spun că se încarcă pozitiv, dar cu energie, nu cu covid.

Animalele sunt blânde, așa că nu este nevoie de supraveghere în timpul ședințelor de relaxare. Oamenii sunt încurajați să interacționeze cu oile nu doar în aceste zile dificile ale pandemiei, ci și după încheierea restricțiilor deoarece interactiunea cu animalele are un efect terapeutic

Total
0
Shares
Total
0
Share