Festivalul de film Transilvania se extinde - Focus Prima TV

Festivalul de film Transilvania se extinde

Vești bune pentru iubitorii de spectacole! Festivalul de Film Transilvania nu doar că își va deschide porțile curând, ci se va extinde și în alte 20 de orașe din țară. Vor fi 9 zile de maraton cu protecții de filme atât în aer liber, cât și în cinematografe.

Festivalul de Film Transilvania s-a organizat ca la carte anul trecut în timpul pandemiei. Iar anul acesta organizatorii și-au propus sa fie și mai îndrăzneți. Așa că nu doar clujenii se vor bucura de filme bune. Festivalul începe pe 23 Iulie, iar în scenă au intrat și orașe precum: Arad, Brașov, Sfântu Gheorghe, sau Iași.

Celebrul dansator ucrainean Sergei Polunin, cel mai tânăr prim balerin din istoria London Royal Ballet, se va întâlni față în față cu cei prezenți la festival.

În plus, festivalul, se va desfășura și in câteva locații noi:

Fondat în 2002, în Cluj-Napoca, Festivalul Internațional de Film Transilvania este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România. TIFF este primul festival major din Europa care s-a desfășurat fizic în timpul pandemiei, între 31 iulie și 9 august 2020.

Total
1
Shares
Total
1
Share