Fiica lui Jojo a împlinit 5 ani. Ce mesaj i-a transmis mama ei? - Focus Prima TV

Fiica lui Jojo a împlinit 5 ani. Ce mesaj i-a transmis mama ei?

Fiica lui Jojo a împlinit 5 ani. Zora este fiica Cătălinei Grama din relația acesteia cu actorul Paul Ipate, actrița mai având un băiat, în vârstă de 10 ani, dintr-o altă relație. Dar mezina familiei se bucură, cu siguranță, de tratament special, lucru vizibil și în cadrul micii petreceri organizată de părinți pentru fiica lor, din cadrul căreia nu au lipsit suprizele și, desigur, un tort tematic.

Iar asta pentru că fiica lui Jojo este de-a dreptul fascinată de sirene, lucru firesc la această vârstă, iar tortul realizat special pentru ziua ei a fost conceput astfel încât să includă personajele sale fantastice preferate.

Dincolo de jucării, o petrecere și multe alte cadouri, fiica lui Jojo a și primit un mesaj emoționant chiar de la mama ei, care a ținut să rememoreze momentele în care și-a cunoscut pentru prima dată fetița. Cătălina Grama a postat pe contul său de Instagram un material video care redă atmosfera de la petrecerea fiicei sale, alături de un text în care îi face urări emoționante și dezvăluie detalii până acum necunoscute despre Zora.

Total
0
Shares
Total
0
Share