Fiica unei femei decedate în Spitalul Judeţean Constanţa: „S-au purtat umilitor cu mama. I-au aruncat mâncarea pe jos, apoi i-au pus-o în faţă” – Focus Prima TV

Fiica unei femei decedate în Spitalul Judeţean Constanţa: „S-au purtat umilitor cu mama. I-au aruncat mâncarea pe jos, apoi i-au pus-o în faţă”

Familia femeii decedate în Spitalul Judeţean Constanţa aduce acuzaţii grave la adresa personalului medical. Totodată, familia a despus mai multe plângeri.

Femeia de 53 de ani, din Năvodari, a fost internată la Spitalul Judeţean din Constanţa, după un atac vascular cerebral. După două săptămâni de şedere în spital, pacienta a murit. „Se purtau foarte urât cu mama, degradant, umilitor. Stătea cu orele neschimbată, cu zilele, chiar a făcut şi o infecţie, o alergie pe spate, chiar pe tot corpul pentru că a fost neîngrijită”, a declarat Amalia Tudor, fiica victimei, pentru Digi 24. Mai mult, familia le acuză pe infirmiere şi de alete rele tratamente. „De multe ori mă suna şi-mi spunea: Amalia, nu-mi aduc apă, mor de sete şi eu urma să sun la secţie şi să vorbesc direct cu doamnele asistente. Ele s-au revoltat şi au vrut să se răzbune pe ea. Într-o seară i-au aruncat cu mâncarea pe care a primit-o ca s-o mănânce, au aruncat-o pe jos şi după aceea i-au pus-o în faţă”, a mai spus fiica victimei.

Total
0
Shares
Total
0
Share