Filmată în timp ce o violau - Focus Prima TV

Filmată în timp ce o violau

O minoră din județul Iași a fost bătută și batjocorită fără milă de doi soți care ar fi ademenit-o în locuința lor cu o porție de mâncare. Agresorii au filmat întreaga scenă. Imaginile au fost fost difuzate de o publicație din Iași fără nicio protecție pentru copilă! Dealtfel un angajat al site-ului a fost și el audiat de către DIICOT, pentru răspândirea de material pornografic! Agresorii au fost deja reținuți!

Sunt momentele prin care a trecut adolescenta în vârstă de 16 ani în vara anului trecut. Minora a fost bătută, dezbrăcată și violată de cei doi soți care au ademenit-o în casa. Pe imaginile filmate chiar de unul dintre agresori se vede cum fata este trasă de păr și târâtă până într-o cameră unde a fost supusă agresiunilor sexuale.

Întreaga filmare are puțin peste 2 minute, iar imaginile sunt extrem de dure. Videoclipul a fost descoperit în momentul în care telefonul cu care a fost filmată scena a fost vândut. Cineva a postat, mai apoi, scenele pe rețelele de socializare, acolo unde au fost văzute și de autoritățile care au intrat și ele pe fir

Imaginile cu atrocitățile la care a fost supusă minora au fost distribuite și de un site de știri local. Fără nicio protecție pentru minoră! Pe numele unui angajat a fost deschis un dosar penal după ce a postat imaginile necenzurate cu minora. Procurorii au descins atât la locuința celor doi agresori cât și în sediul trustului de presă

În Iași…se pare că nu ar fi un caz singular.

În cabinetele psihologilor ajung tot mai des minori abuzați. Mare parte din vină…ar aparține chiar părinților.

Siguranța pe internet a devenit o reală problemă, atrag atenția specialiștii.

Autoritățile continuă anchetarea cazului pentru stabilirea cu exactitate a vinovăției pentru fiecare persoană implicată!

Total
0
Shares
Total
0
Share