Filme de propagandă, difuzate de două ori pe săptămână în cinematografele din China – Focus Prima TV

Filme de propagandă, difuzate de două ori pe săptămână în cinematografele din China

Cinematografele din China au primit dispoziţii ca, începând de săptămâna aceasta, să proiecteze filme de propagandă de cel puţin două ori pe săptămână pentru a marca cea de-a 100-a aniversare a Partidului Comunist, în luna iulie, informează DPA marţi.

Potrivit unei notificări publicate pe site-ul Administraţiei Naţionale a Cinematografiei, proiecţiile ar urma să creeze o ”atmosferă deosebită şi caldă” cu prilejul aniversării.

Până la finalul anului, filmele care vorbesc despre ”dragostea pentru partid, dragostea pentru ţară şi dragostea pentru socialism” ar trebui proiectate la sălile din ”fiecare provincie, regiune şi oraş”, a mai precizat administraţia pentru film.

Peliculele ar trebui să aducă laude partidului, patriei, poporului şi eroilor săi, se mai precizează pe pagina instituţiei.

Adminstraţia a mai menţionat că membrii de partid, funcţionarii şi ceilalţi spectatori trebuie să se mobilizeze pentru a se asigura că proiecţiile beneficiază de un număr mare de spectatori. Instituţia a făcut referire la publicitate, reduceri la preţurile biletelor şi ”alte modalităţi” de a stimula prezenţa publicului.

Intenţia proiectului este de a ”redescoperi clasicii” şi de a ”păstra patriotismul şi educaţia revoluţionară tradiţională”.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share