Fiul cel mai mic al lui Michael Jackson a apărut în premieră la TV. Cum arată Bigi la 19 ani - Focus Prima TV

Fiul cel mai mic al lui Michael Jackson a apărut în premieră la TV. Cum arată Bigi la 19 ani

Bigi Jackson, botezat Prince Michael Jackson al II-lea și alintat Blanket, a apărut la TV pentru a le cere liderilor mondiali să ia măsuri rapide în privința schimbărilor climatice.

Înaintea summitului COP26 al Națiunilor Unite, tânărul de 19 ani a spus luni la Good Morning Britain: „Cred că este important să conștientizăm cu toții ce se întâmplă. Și cred că avem ceva de muncă, dar generația noastră știe cât de important este.”

Adolescentul a vorbit pe scurt despre tatăl său, în timp ce stătea într-o cameră decorată cu costumele emblematice ale Regelui Pop. „Sunt multe chestii mișto aici. Există multă istorie în această casă și în studioul acesta”, a explicat el despre complexul Hayvenhurst al familiei. „Despre asta era el. Asta dorește fiecare dintre noi: să facă lucruri de care oamenii se pot bucura și, sperăm, să le îmbunătățească viața.”

Potrivit lui Paris Jackson, care are acum 23 de ani, Michael le-a arătat copiilor săi că există și altceva în afară de lumea opulentă în care s-au născut. „Tatăl meu s-a priceput foarte bine la a se asigura că suntem culți, că suntem educați, și nu doar la a ne arăta strălucirea și glam-ul, cum ar fi statul prin hoteluri, locuri de cinci stele”, a spus ea.

Vizita presei la proprietatea familiei Jackson din Los Angeles a fost prilejuită de o petrecere de Halloween dată de Prince, fratele mai mare al lui Bigi, cu scopul de a strânge fonduri pentru Heal Los Angeles Foundation. Mergând pe urmele tatălui său în ce privește filantropia, Prince a făcut voluntariat pentru această organizație încă de când era la facultate și s-a parteneriat cu ei în repetate rânduri pentru a-i ajuta pe cei nevoiași.

Bigi, născut de o mamă surogat a cărei identitate a rămas secretă, avea doar 7 ani în iunie 2009, când Michael a murit, la doar 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o combinație letală de medicamente care i-a fost administrată de medicul său.

Total
0
Shares
Total
0
Share