Flavia Groșan, audiată astăzi – Focus Prima TV

Flavia Groșan, audiată astăzi

Adevarul

Pe numele medicului Flavia Groşan nu există nicio plângere făcută de vreun pacient pe care l-a tratat, discuţia cu ea a fost una constructivă, ba chiar i-am sugerat să facă studii clinice pe baza rezultatelor obţinute. Acestea sunt concluziile Colegiului Medicilor Bihor, în urma audierii medicului Flavia Groşan, care a stârnit multe controverse supă ce a declarat în spaţiul public că salvat 1000 de pacienţi cu covid cu reţeta proprie de medicamente.
Aşadar medicul poate profesa în continuare fără probleme. Flavia Groșan a fost aplaudată și a primit flori de la zeci de oameni, care au venit în fața instituției pentru a o susține.

Colegiul medicilor din Bihor, din care face parte și medicul pneumolog Flavia Groșan s-a autosesizat, după ce femeia a susținut public faptul că virusul Sars-Cov-2 trebuie să fie tratat ca o pneumonie atipică, cu atibitibiotic, iar ea a descoperit un tratament ieftin cu ajutorul căruia a vindecat deja câțiva pacienți. Femeia și-a susținut punctul de vedere chiar și în ziua audierii, când a spus că nu regretă nimic din cele spuse, iar în spitale se fac greșeli uriașe.

Peste 100 de oameni au venit în fața Colegiul Medicilor pentru a o susține pe femeie și pentru a-i oferi flori. Mulți dintre aceștia sunt chiar oameni care spun că au fost vindecați cu tratamentul medicului, dar și protestatari
împotriva restricțiilor impuse de pandemie. Unii chiar neagă existența virusului și refuză să poarte masca de protecție.

În urma audierilor, Colegiul Medicilor a decis faptul că nu este vorba de malpraxis și că medicul poate profesa în
continuare. Mai mult, pe numele acesteia nu a fost depusă nicio plângere.

În acest moment, doar Comisia de discplină o mai poate sancționa pe doctoriță, însă aceasta nu a fost sesizată încă.

Total
7
Shares
Total
7
Share