Florin Cîțu, despre consiliera care și-a dat demisia în scandalul documentului cu antetul guvernului: Și-a făcut treaba impecabil - Focus Prima TV

Florin Cîțu, despre consiliera care și-a dat demisia în scandalul documentului cu antetul guvernului: Și-a făcut treaba impecabil

Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă că Mioara Costin, consiliera care și-a dat demisia în urma scandalului documentului cu antetul guvernului, şi-a îndeplinit “impecabil” atribuţiile de serviciu. Faptul că i-a acceptat demisia nu înseamnă că documentul cu antetul guvernului privind strategia de comunicare politică în campania internă din PNL este autentic, a mai comentat premierul.

Întrebat dacă faptul că a acceptat demisia Mioarei Costin este o dovadă a autenticităţii documentului, Cîţu a spus: “Nu, nu au nicio legătură aceste lucruri. Nu. Demisia este un act unilateral”.

“Eu am spus doar că acel consilier şi-a făcut treaba şi şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu. (…) Există deja o demisie. Din punctul meu de vedere subiectul este încheiat”, a adăugat Florin Cîţu, după ce a participat la Comitetul de coordonare la PNL Bucureşti, potrivit Agerpres.

Total
0
Shares
Total
0
Share