Florin Cîțu i-a destituit miercuri seara pe secretarii de stat ai USR PLUS: "Eu nu știu ce interese ar reprezenta, ale AUR, ale PSD?" - Focus Prima TV

Florin Cîțu i-a destituit miercuri seara pe secretarii de stat ai USR PLUS: “Eu nu știu ce interese ar reprezenta, ale AUR, ale PSD?”

Inquam Photos / George Călin

Florin Cîțu i-a destituit miercuri seara pe secretarii de stat ai USR PLUS. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. Prezent în studioul Digi24, Cîțu a fost întrebat când vor fi aceștia demiși din funcții, iar premierul a răspuns: “În această seară (miercuri seara – n.r.)”.

“În momentul în care ai negociat cu AUR și cu PSD, nu pot să am secretari de stat în ministere, pentru că eu nu știu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD”, a precizat, la Digi24, Florin Cîțu.

În privința directorilor susținuți de USR PLUS în instituții deconcentrate, Cîțu susține că aceștia au câștigat concursuri și că va fi respectată legea.

“Va fi respectată legea, dar nu poti să fii şi alături de AUR şi într-un minister, unde poţi să influenţezi negativ”, a mai spus Cîțu, la Digi24

Total
0
Shares
Total
0
Share