Florin Cîțu, întrebat dacă Vlad Voiculescu revine consilier la Ministerul Sănătății: Am aflat că este în vacanță - Focus Prima TV

Florin Cîțu, întrebat dacă Vlad Voiculescu revine consilier la Ministerul Sănătății: Am aflat că este în vacanță

INQUAM Photos/Sabin Cîrstoveanu

Premierul Florin Cîțu a spus, miercuri, întrebat despre o posibilă revenire a lui Vlad Voiculescu pe o funcție de consilier la Ministerul Sănătății, că a aflat „că este în vacanță”. După discuțiile de marți, din Coaliție, în care partenerii politici au ajuns la un acord privind funcționarea pe mai departe a relațiilor dintre premier, miniștri și partidele politice, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu ar fi fost „retras” din spațiul public pentru următoarea perioadă, la solicitarea premierului și a celor din PNL, susțin surse politice.

De altfel, fostul ministru Vlad Voiculescu și-a anulat aparițiile în spațiul public pe care le avea programate. Surse liberale spun că partenerilor din USR PLUS li s-a cerut ca Voiculescu să se oprească din a mai face declarații care să afecteaze credibilitatea Guvernului, a ministerului sau a campaniei de vaccinare. De altfel, premierul Florin Cîțu le-ar fi transmis acestora că o va accepta pe Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătății cu condița ca Vlad Voiculescu să nu revină în minister, nici măcar pe o funcție de consilier.

„Din ce am aflat, este în vacanță în perioada următoare”, a declarat miercuri, după ședința de guvern, Florin Cîțu.

După ce a fost demis, Vlad Voiculescu a avut o serie de apariții publice în care a declarat că numărul morților de COVID nu este raportat corect. Rând pe rând, spitalele pe care Voiculescu le acuza că au morți în plus neraportați au respins declarațiile fostului ministru.

Total
0
Shares
Total
0
Share