Florin Cîțu: Ministerele care nu au cheltuit banii pe care i-au cerut, trebuie să vină cu argumente solide - Focus Prima TV

Florin Cîțu: Ministerele care nu au cheltuit banii pe care i-au cerut, trebuie să vină cu argumente solide

Premierul Florin Cîțu anunță, într-un mesaj publicat luni pe Facebook, că a început analiza execuției bugetare, înaintea rectificării planificate în luna august. Premierul le atrage atenția miniștrilor care nu au cheltuit banii pe care i-au cerut la începutul anului și le transmite că le va cere „asigurări” că execuția bugetară se va îmbunătăți în următoarele luni.

„Ministerele care nu au cheltuit, în primele 6 luni, banii pe care i-au cerut, trebuie să vină cu argumente solide, să îmi ofere asigurări că execuția bugetară se va îmbunătăți în următoarele 6 luni”, le transmite Florin Cîu miniștrilor din Guvern.

De asemenea, premierul precizează că această analiză „nu are legatură cu protocolul”, referindu-se, probabil, la protocolul din Coaliție privind demiterea unor miniștri care nu performează.

„Rezultatele analiziei execuției bugetare, analiză care nu are legatură cu protocolul, vor fi prezentate public”, scrie Florin Cîțu.

Total
0
Shares
Total
0
Share