Florin Cîţu, răspuns pentru Adrian Câciu: Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea când a vorbit de o gaură imaginară prin nu ştiu ce buget / Nu cred că se aşteptau să intre la guvernare în această perioadă - Focus Prima TV

Florin Cîţu, răspuns pentru Adrian Câciu: Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea când a vorbit de o gaură imaginară prin nu ştiu ce buget / Nu cred că se aşteptau să intre la guvernare în această perioadă

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, i-a răspuns actualului ministru al Finanţelor, Adrian Câciu, care a afirmat că banii împrumutaţi de guvernele liberale s-au dus pe risipă şi că nu mai sunt fonduri pentru plata salariilor la primării şi asigurări sociale. Cîţu pune aceste afirmaţii pe seama euforiei PSD de a intra la guvernare şi a precizat că îşi aminteşte de declaraţiile lui Liviu Dragnea care vorbea de o gaură în buget.

”Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea când a vorbit de o gaură imaginară prin nu ştiu ce buget, prin 2015. Partea cu auditul, pot să facă, nu asta e problema. Ce deranjează sunt insinuările venite de la preşedintele PSD, când vorbeşte despre aceste lucruri”, a declarat Florin Cîţu, la Digi24, după ce a fost întrebat cum comentează afirmaţiile ministrului Finanţelor, Adrian Câciu. 

Cîţu a adăugat că pune declaraţiile liderilor PSD pe seama euforiei privind intrarea la guvernare. 

”Suntem într-o coaliţie de guvernare. Eu pun aceste declaraţii, şi mă interesează cele ale preşedintelui partidului, pe seama euforiei de a intra la guvernare. Nu cred că se aşteptau să intre la guvernare în această perioadă până în 2024 şi cred că această euforie, avem aceste declaraţii în această perioadă. Eu cred că sunt acum, la început şi nu vor mai continua”, a declarat Florin Cîţu. 

Total
0
Shares
Total
0
Share