Florin Cîțu: Voi fi intransigent. Dacă nu rezolvăm această situație de acum, nu putem discuta despre nimic la vară - Focus Prima TV

Florin Cîțu: Voi fi intransigent. Dacă nu rezolvăm această situație de acum, nu putem discuta despre nimic la vară

Premierul Florin Cîțu i-a criticat pe cei care nu respectă regulile și care prin acțiunile lor pun în pericol sănătatea tuturor. El a spus că a văzut imaginile cu aglomerația din cluburi și de la munte și că este foarte supărat, context în care a subliniat că dacă situația pandemică de acum nu se rezolvă, nu se va putea discuta “despre nimic la vară”.

“Am văzut și eu imaginile cu ce s-a întâmplat weekend-ul trecut în cluburi și în stațiunile montane. Sunt foarte supărat să văd ca există o minoritate printre concetățenii noștri care încă nu vrea să respecte regulile. Bineînțeles că implicațiile sunt pentru majoritate. De aceea am decis ca astăzi (luni – n.r.) să am o întâlnire cu primarul general al Capitalei și primarii de sectoare să discutăm puțin despre situația din București. La ora 4 (16.00 – n.r.) o să am o discuție online cu toți prefecții, iar mâine (marți – n.r.) o să am o discuție cu Asociația Consiliilor Județene și cu Asociația Municipiilor din România”, a spus Florin Cîțu.

Total
0
Shares
Total
0
Share