FOCUS 18 ÎNTR-O EDIȚIE SPECIALĂ, TRANSMISĂ ÎN DUPLEX BUCUREȘTI-KIEV - Focus Prima TV

FOCUS 18 ÎNTR-O EDIȚIE SPECIALĂ, TRANSMISĂ ÎN DUPLEX BUCUREȘTI-KIEV

Duminica Paștelui marchează o premieră pentru Prima TV. Într-o transmisiune specială, jurnalul de știri Focus18 va fi difuzat în cadrul unui duplex București-Kiev. Trimisul special Focus în Ucraina, Marius Saizu, și prezentatoarea știrilor Focus, Ioana Maria Moldovan, vor prezenta un jurnal de știri special. Din studioul din București și din mijlocul Kievului, Prima TV le aduce telespectatorilor toate noutățile de pe front, dar și informații din actualitatea internă.

În zi de mare sărbătoare, în exclusivitate la Prima TV, vom spune poveștile ucrainenilor care au fugit din zonele atacate de ruși. “Și-au lăsat tot în estul bombardat chiar și în zilele acestea și s-au refugiat în vestul țării. Sunt povestile a sute de români din zona Cernăuți, care aduc ajutoare din toată Europa pentru ucrainenii rămași fără nimic. Telespectatorii vor vedea un reportaj care surprinde povestea unei fete de 18 ani, supraviețuitoare din Bucha, după ce a stat două luni ascunsă în subsoluri și în cotețul animalelor, ca să nu dea rușii de ea. Sunt si istorisiri care ne-au rupt sufletul, cum ar fi cea a unei femei din Kiev, captivă în casă împreună cu cei doi copii, în timp ce soțul ei era plecat pe front. Bunicul acestei femei era român”, spune Marius Saizu, aflat acum la Kiev.

În studioul Prima TV din București, Ioana Maria Moldovan trăiește și ea o premieră. “Anul acesta de Paște sunt la datorie. De 20 de ani de când lucrez în presă este prima dată când petrec Paștele în familia Prima. Alături de colegii mei, pregătim telespectatorilor Prima o ediție specială a jurnalului de la ora 18:00. Va fi un altfel de Focus, în care voi face echipă de prezentare cu colegul Marius Saizu. Eu de la București, el de la Kiev.”

Într-un interviu-eveniment, realizat de Marius Saizu, primarul Kievului, Vitali Kliciko, transmite un mesaj de suflet românilor, în zi de mare sărbătoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share