Franţa, Marea Britanie şi Portugalia au raportat niveluri record ale numărului de cazuri de Covid-19. Turcia a emis un avertisment privind răspândirea Omicron - Focus Prima TV

Franţa, Marea Britanie şi Portugalia au raportat niveluri record ale numărului de cazuri de Covid-19. Turcia a emis un avertisment privind răspândirea Omicron

Franţa, Marea Britanie şi Portugalia au raportat marţi niveluri record ale numărului zilnic de cazuri noi de Covid-19, în timp ce Turcia a emis un avertisment privind răspândirea Omicron, transmite Reuters.

În Franţa, numărul de cazuri noi de Covid-19 a atins marţi 179.807, cel mai ridicat nivel de la declanşarea pandemiei. Recordul anterior, de 104.611 cazuri, a fost atins sâmbătă.   Marea Britanie a raportat marţi un record de 129.471 de cazuri noi de Covid-19, la o zi după ce premierul Boris Johnson a declarat că nu va introduce noi restricţii anul acesta pentru a limita răspândirea variantei Omicron.  

Johnson a declarat luni că nu va introduce noi restricţii în Anglia, dar miniştrii săi au îndemnat oamenii să sărbătorească Anul Nou cu precauţie şi au avertizat că regulile ar putea fi înăsprite dacă sistemul de sănătate ar fi expus riscului de eşec.

Total
0
Shares
Total
0
Share